Breadcrumbs

VANLIGE SYKDOMMER HOS BARN

Barn og sykdom kan iblant se ut til å gå hånd i hånd. Feber, forkjølelser og vondt i magen avløser ofte hverandre. Det kan ses på som en naturlig del av det å vokse opp. Denne guiden forklarer flere av de vanligste sykdomstilstander blant barn, årsakene bak disse tilstandene, men også hva du som forelder på enkelt vis kan gjøre for å få den lille til å ha det litt bedre.

 

Tolke og forstå ditt barns smerte

Virker det som om barnet ditt ikke har det helt bra eller kanskje til og med har vondt noe sted? Lurer du på hvorfor barnet ditt har det vondt? For mer informasjon om smerte hos barn.

Vondt i ørene

En vanlig grunn til at barnet ditt gråter uhemmet er øresmerter. Finn ut av symptomene og hvordan du lindrer dem.

Hoste og vondt i halsen

Vondt i halsen er trolig den aller vanligste årsaken til plager eller smerte hos barn. Lær deg mer om hva som forårsaker hoste og vondt i halsen, og om hva du kan gjøre for å lindre plagene.

Tenner som vokser og tannpine

Den første tannen er en av mange spennende milepæler hos et lite barn. Å få tenner er også ofte forbundet med en del smerte og ubehag. Her gir vi deg litt tips om hva du kan gjøre for å lindre ubehaget for barnet ditt.

Hodepine

Ja, barn kan få hodepine. Lær deg mer om de bakenforliggende årsakene til ditt barns hodepine og hva du kan gjøre for å lindre smerten.