Breadcrumbs

DITT BARN OG DITT BARNS HELSE

Vi verner om våre barns helse. Vi vil at de alltid skal ha det godt. Samtidig vet vi at feber, forkjølelse og andre sykdommer er en del av barndommen. Hva kan du gjøre for å redusere ditt barns feber, lindre forkjølelses- og influensasymptomer og sørge for at barnet blir bra igjen så fort som mulig?

Ditt barn og ditt barns helse

Nurofen har samlet sammen noen nyttige tips som gjelder barns helse.

Hvordan vet jeg at barnet mitt er sykt?

Føles barnet varmt, er det dårlig eller ikke vil spise eller sove?

Hva gjør jeg når mitt barn har feber?

Når barnet ditt har feber, stiger kroppstemperaturen, og det er godt å vite hvordan man kan lindre feberen. Nurofen oral suspensjon er effektiv mot feber i løpet av 15 minutter, og effekten varer i opptil åtte timer.

Når er det vanlig at barnet opplever smerte?

Barns helse forandres i takt med at de vokser. De blir mer aktive og begynner å oppleve forskjellige former for ubehag og smerte, for eksempel hodepine, øreverk, forkjølelse og influensa. Du kan gjøre ditt for å lindre ditt barns smerte med Nurofen.

Hva er de vanligste ingrediensene som anvendes i smertestillende midler for barn?

De to vanligste ingrediensene er ibuprofen og paracetamol. Nurofen inneholder ibuprofen - klikk her for å lese mer om disse ingrediensene.

Hvordan skal jeg dosere riktig mengde medisin?

Når du gir barnet ditt medisin, er det viktig at doseringen er korrekt. Her er tips på hva du må tenke på når det gjelder dosering.

VANLIGE SYKDOMMER HOS BARN

VANLIGE SYKDOMMER HOS BARN

Feber, forkjølelse og magepine. Alle disse forekommer jevnlig og er en naturlig del av det å vokse opp. Denne guiden forklarer flere av de vanligste sykdomstilstander som små barn opplever, bakenforliggende årsaker og hva du som forelder kan gjøre for å hjelpe barnet ditt.